geen news_id ingevoerd

Reacties

Hoi Coco,


Ik zie je reactie en reageer even kort. Ook ik heb vaak video's gestuurd en was in het eerste jaar bijna wekelijks een van de video's. De laatste 2 jaar echter niet, terwijl ik bijzondere video's stuur. Het lijkt erop of er van een aantal mensen eerder video's worden gebruikt, denk aan die "minuut van Henk" die door zijn filmpjes zelfs een heel item kreeg terwijl die video's niet eens heel bijzonder waren... Inmiddels ben ik gestopt met het sturen van video's, veel te veel tijd en de kans dat ze deze gebruiken is heel erg klein.

Michael de Vries

Hallo, ZELF GESCHOTEN,
Ik stuurde mijn film in en ik hoor daar niets van, waarom het bv. niet goed is. Het onderwerp is: Tortels in de Torteltuin van CoCo.
Het is wel zo goed om even een antwoord te krijgen.
Vriendelijke groet van CoCo.

Deze heilloze weg.............
En dan te bedenken dat ik net een artikel heb gelezen van de World Health Organisation: met kleinschalige lokale landbouw zou de wereldbevolking heel goed gevoed kunnen worden.
De WHO zegt dit dus! Niet de eerste de beste.

Maar ik vertrouw de regeringen (terecht) niet en de boeren zijn bang de boot te missen. In hun hart zijn ze vast bang om deze melkquotaloslating.
Ik waardeer de biologische doordouwerboeren nu nog meer. Ik hoop dat ze het volhouden en dat goed voorbeeld goed doet volgen.
Enne......eet minder vlees; ook beter voor de gezondheid. Zuivel kan ook prima geminimaliseerd worden in het dagelijks dieet.

Dit lijkt mij bij uitstek geschikt voor natuur- en milieu educatie voor alle! scholen in Rheden en omgeving. Kan het gebouw mooi ook worden gebruikt als lesruimte en projectmatig werk, ook als het slecht weer is.
Verder mooi voor recreatiedoeleinden, samenwerking jongeren en ouderen etc. Kom op,wethouder(s)onderwijs/welzijn/milieu/duurzaamheid, een beetje meer inzet Gemeente Rheden.
Het is toch werkelijk te gek voor woorden dat je zoiets in je gemeente om zeep wilt helpen.
Maar ja...de grond zal wel peperduur zijn, zit er soms al een projectontwikkelaar op het vinkentouw...?S.Kuntze

Maar er is hoop: kleinschalig en diervriendelijk, milieubewust en gezond (is ook mensvriendelijk!) produceren, lokaal (ook lokaal voer!) zou wel eens toekomst kunnen hebben1 :) nieuwe versie van ouderwets gemengd bedrijf...zou dat niet mooi zijn?
En alles beetje minder, goed idee! Idd minder zuivel, minder vlees...goed voor u!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen met je Vroege Vogels account.
  • *