geen news_id ingevoerd

Reacties

Hoelang acepteren wij dit nog,wie heeft het hier te zeggen.
Zo is het ook in Nederland die mensen in den Haag dat zijn stropoppen,het kapitaal is de baas en die maken hier de dienst uit.

Ook al richt je meer natuurgebieden in op een gegeven moment zijn die ook vol en zal je er niet aan ontkomen om te moeten gaan beheren. Tenzij we er weer hekken omheen gaan zetten en we gaan beheren zoals in de Oostvaardersplassen. Gaan we weer kreperende wilde zwijnen zien die na veel leed uit hun lijden verlost gaan worden. Lijkt mij niet wenselijk! In Nederland bestaat geen natuur. Alles is gecreëerd door de mens. Deze zal dan ook zijn verantwoordelijkheid moeten nemen.

In Italië is nooit vogelgriep, gek hé. De houders zouden toch allemaal doodziek moeten zijn als het zo besmettelijk is! De prijs van de producten zal wel weer omhoog moeten, dan is dit een mooie oplossing.

Sluit me aan bij Rob Bijlsma, ik vind het ook erg leuke vogels, beetje aandoenlijk in hun gedrag. Er woont een echtpaar in de conifeer bij mijn ouders, ze hebben ook al weer grote kinderen, ze zoeken samen naar eten in de struiken rond het huis. Als ik dit zo lees hoop ik dat ze deze periode samen overleven. (500.000 wat een lol).

Ergens is er een begin natuurlijk, er moet een bron zijn waarmee het weer in Nederland in is gekomen, of is de besmetting nooit helemaal weggeweest? Wat opvalt bij kippenstallen is de enorme hoeveelheid fijn stof die in de ruimten hangt. Daar zitten de virussen ook op en bij het leeghalen van de ruimten zal er flink wat de buitenlucht intrekken. Ziehier de nieuwe bron. Is het toeval dat windafwaarts van Hekendorp een tweede bedrijf besmet is geraakt?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen met je Vroege Vogels account.
  • *

Wat is sterrenschot?

Deze witte geleiachtige substantie wordt ook wel heksensnot genoemd.

Antwoord van vorige week was een knobbelzwaan.