geen news_id ingevoerd

Reacties

Ik wil mijn foto's uploaden maar omdat ik het formaat heb veranderd, moet ik het opslaan als .PNG. Dit lukt helaas niet, er staat dat er alleen maar .JPG bestanden opgestuurd kunnen worden terwijl in de voorwaarden wat anders staat.

Ik ben ook erg benieuwd naar wat ik moet doen om mee te kunnen doen om het boek van Govert te kunnen winnen. Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief, deels ook omdat ik eigenlijk al elke zondag luisterde.
Gr Sabine Thole

ps uit de nieuwsbrief zelf wordt ik dus niets wijzer.
sabinethole@gmail.com

Waar je ook komt overal zijn een paar eenvoudige regels waar je je aan moet houden en die heus niet zo veel vragen van een mens, dus geen loslopende honden in natuurgebieden, geen vuil weggooien wat je zelf gekocht hebt en verder proberen je fatsoenlijk te gedragen, ook op de autoweg zijn regels, maar de meeste, herstel een kleine categorie, speelt eigen baas en heeft overal schijt aan, dat is asociaal van de eigenaar van de hond of de vader van de kinderen, vul maar in, fatsoen is tegenwoordig moeilijk te vinden, we leven niet meer in 1940-1945!
Voor mij mag deze discussie stoppen, we weten best wat er bedoelt en gevraagd wordt!? Zo moeilijk is het toch niet????

Vreemd dat het opmerkelijk gevonden wordt dat er jonge meerval zwemt in de Weelen.Er worden hier al zeker 15 jaar jonge meervallen gevangen.Er zijn plekken waar palingvissers met wormen zomaar 10 jonge meervallen op een avond vangen en geen 1 paling.

Ik wil mijn inlognaam veranderen in Maus Sturmer. Wist niet dat maussturmer als naam van de fotograaf werd vermeld. Dus graag de inlognaam veranderen als
Maus Sturmer, ik krijg het niet voor elkaar.
Met vriendelijke groet, Maus

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen met je Vroege Vogels account.
  • *