geen news_id ingevoerd

Reacties

Weet je wat we moeten bestrijden, nou dat is zo iemand als Rudmer Heerema
dit soort moet meteen er uit gegooid worden die deugen nergens voor !!!!!!

Zelfs met CE-label is er veel namaak.
De importeur heeft daarom een website gemaakt met winkels waar ze alleen originele rainbow loom verkopen:
http://www.rainbowloombenelux.com/webshops.html

Typisch weer een stem uit een meerderheid van soort mensen, die enkel alleen aan bestrijden denken. Dieren passen niet in hen straatje, dus uitroeien die handel.
Het zou beter voor de planeet zijn, wanneer dat soort mensen eens uitgeroeid werden. Meeuwen horen thuis op de planeet. Het zijn kust vogels, dus horen bij de kust, waar helaas ook mensen wonen, met helaas met niet al te beste bedoelingen. Te beginnen bij de VVD. Staan bekend om veelal bestrijden en harde maatregel, die superieure geesten.
Meeuwen zijn oppertunistisch en leven wat voedsel betrefd van alles, wat in hen bereik is. Waardeer die vogel, die natuur ook eens?! Het is buitensporig schandalig wat er nu met de ganzen gebeurt. Het is een feit, dat er nóóit teveel ganzen en meeuwen zijn.
Enkel een ellendig soort mensen, die geen hart hebben voor natuur en hun dieren!

buffelmelk of koeienmelk, maakt niet uit. Voor beide melksoorten productie moet eerst een kalf komen. 50 % Mannelijke -of vrouwelijke kalveren worden er geboren. Alleen de vrouwelijke kalveren mogen het langer uithouden in Italië doordat daarmee meestal door-gefokt wordt.
Maar dat is in ons land ook gewoon hoor, alleen worden de mannelijke dieren hier grootgebracht in z.g. stieren mesterijen tot "rose" vlees als ze halfwas zijn pas gedood/geslacht.
Zo ook de eieren productie bij kippen.

Uitgaande alleen al in ons land zijn wij zo ver van diersoorten - vlees- e.d. verwijderde dat we alleen het "stuk vlees verpakt" kennen uit de supermarkt en niet het dier, de opfok omstandigheden en slachtmethodes kennen. Dan is de kogel bij de jacht zachtaardig te noemen als "wij vlees willen blijven eten" en heeft een dier de vrijheid gekend. En voorgaande reacties, dan ook geen lederen schoenen, gelatine in de jam en pudding enz. nemen hoor.

Ik heb de theeonderneming Malabar in 2012 mogen bezoeken. Mijn familie vandenBosch was eigenaar van de theeonderneming Pondok Gedeh bij Buitenzorg/Bogor Op WestJava.

De uitzending was licht verwarrend want het omvangrijke graf waar Marijke Hartog voor staat is niet van Eduard Kerkhoven. Dat( 1905) staat op de theeonderneming Sinagar.Het monument (1928) op de foto op Malabar is van Ing Bosscha, hoofdadministrateur en oprichter van de theeonderneming Malabar en getrouwd met de oudste dochter van Eduard, Pauline Kerkhoven.
( het is overigens 'bet' en geen 'bed'overgrootvader)

JvandenBosch, Haren

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen met je Vroege Vogels account.
  • *