geen news_id ingevoerd

Reacties

Dierenwelzijn is typische WD-onzin, sprookjes. Zolang niet-menselijke dieren eigendom kunnen zijn van mensen, zolang mensen het leven van niet-mensen denken te mogen bepalen, is er geen sprake van welzijn maar van slavernij. Met welzijnssterren op dierenlijken en zelfs met vegetarische producten waarin zuivel en/of ei wordt verwerkt, laat men zichzelf graag voor de gek houden en dommelt het geweten weer snel in slaap. Word dus veganist, het is de enige manier.

Moeten het schapen (en geiten in ME) geweest zijn? Of waren er toch ook veel meer (grote half-) wilde grazers. In combinatie met veel (bos)branden?

Wat een nare reacties op de positieve pogingen zo milieuvriendelijk mogelijk te leven. Wat doen dit soortt agressieve types op een natuursite. Wat een geestelijk armoe, dat je totaal geen kennis en weet hebt van wat een dier voor een mens kan betekenen. Kijken wat deze Louise51 doet als ze een blindgeleidehond of hulphond nodig heeft. Zegt ze dan ook nee tegen de hulp die ze kunnen bieden.
Klachten over honden en kattenpoep horen bij de gemeente geplaatst te worden.
Een hond op een vegadieet zetten lijkt me niet goed voor de hond. Gewoon poep opruimen is en blijft de beste oplossing.
En geniet van je hond, doe ik ook. Sjacherijnen zullen er altijd blijven.

Maak je een stukje tekst, is de computerbacterie weer bezig en kun je een aarzelende dubbele Return niet meer ongedaan maken, HELP

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen met je Vroege Vogels account.
  • *

Voor of tegen de wolf

Wat vind jij ervan als de wolf terugkeert naar Nederland? Geef je mening. In de poll van vorige week zag je een hooiwagen.