geen news_id ingevoerd

Reacties

Bericht toegevoegd vrij curator

Gebaseerd op overdrachtelije aannames in vertrouwenskimaat is het drietal rechtspersonen default curator xxxxslag, crediteurencommissie en rechtercomissaris gescheiden van de participanten door soeverein burger, wellicht ook een ambtenaar ten dienst van het volk die niet op voorhand meer is dan een ander.

Door griffier werd deze rechtspersoon op 6 november 2014 gehoord door de wrakingskamer die een eigen stijl van handelen kent (ten einde het recht te gunnen/krijgen)

Alle participanten gaan ten principale mee met de integer gebleken directeur die ook zijn plichten wil nakomen .. met regering / bank.

Voor de schutspatroon geldt minimaal het dubbele van wat op 20 mei voor handen lag voor een wakker rechtsteam


De schutter is bekend op een pied a terre adres bij Mr hmh de koning te rechtbank den Bosch

Tevens bij
President crvb
President rb oost Brabant
Rijksburgemeester hoofdstad

Notie
De burger kent geen neiging tot heldendom onverlet zijn mentorschap bij 'prijswinnaars'

Ergo Cees28 of NN2014 voldoet :-)

Het is volledig uit de hand gelopen. Er worden nu bommen afgestoken die nog krachtiger zijn dan een handgranaat. Naast gehoorschade kan de shockwafe zelfs inwendig letsel veroorzaken.

Gaaf,
zelf maak ik gecombineerde opnamen met melk. nieuwsgierig?
Kijk gerust op www.XLphoto.nl
of ' google' op milkdress + XLphoto

Leuk om mijn zeesterren hier weer terug te zien! En ja, het was echt verrassend wat er na een belichting van 25 seconden op mijn beeldschermpje verscheen!
Groet
Loes

afschaffen, het kan allemaal niet agressiever lijkt het wel, steeds gevaarlijker en harde knallen veroorzakend vuurwerk maken steeds meer slachtoffers, op oudejaarsdag en vaak dagen daarvoor is het spitsroeden lopen door de vuurwerk bendes, die het geen probleem vinden het vuurwerk naar je toe te gooien of je nu loopt, op de fiets of met de auto bent.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen met je Vroege Vogels account.
  • *

Vuurwerkverbod?

Stelling: “Vuurwerk is slecht voor mens, dier en milieu. Hoogste tijd om particulier vuurwerk afsteken te verbieden.” Wat vind jij?