geen news_id ingevoerd

Reacties

geen wespen bij julie ?

in belgie verwachten ze een grote piek in september

de brandweer krijgt 200 oproepen per dag op moment
hier is op moment een plaag al je komt niet buiten of er zwerven er rondje

Wat zou het mooi zijn als het wilde zwijn de exploitatie van varkens kon saboteren!

Wij zijn ontzettend blij met deze ontwikkeling, want wij hebben het grote geluk gehad dat er zeven paartjes bij ons op het terrein hebben gebroed.
Dat kwam omdat onze weg pas was afgegraven en we mooie, schone en gave wanden hadden, die voor de veiligheid van de vogels bijzonder aantrekkelijk waren.
Maar zoals alles in de natuur: het verandert.
De wanden raakten begroeid, deels hingen er struiken overheen, dus de overzichtelijkheid die deze vogels nodig hebben verdweeN
We horen ze nu alleen maar overkomen en bij het eerste geluidje weten we dat de zomer weer daar is en genieten van hun roeptonen.
Vriendeluijke groet LeLu uit Zuid Frankrijk

U heeft gelijk meneer de natuurliefhebber 'met baard', Youp maakt het wel heel bont deze keer. De wijze waarop hij over boeren spreekt"onverstaanbare boerenkinkels" is volstrekt respectloos! Maar terug-schelden met "blotebillengezicht" is wel een beetje kinderachtig!Jammer dat de rietzanger en de rietgors uit 'uw'Ronde Hoep(Ouderkerk a/d Amstel?) zijn verdwenen, er is niet zoveel riet meer over, ons land wordt volgebouwd er komen snelwegen door natuurgebieden...zou dat een antwoord kunnen zijn?

Als natuurliefhebber met baard stel ik het op prijs met enig respect bejegend te worden in dit natuurprogramma, door zo'n Youp met zijn blotebillengezicht, die nog liever een beschermde grutto bij het avondeten nuttigt dan een fris glas melk te drinken. Meer koeien in de wei okay, maar dan geen gezeur meer over mannen met baarden die liever een fris glas melk lusten dan zo'n arme grutto. Wat hebben die beesten trouwens in onze koeienweide te zoeken? Niks dus.

PS Ik heb nog geen antwoord gekregen op mijn vraag waarom de rietzanger en de rietgors (en nog een aantal soorten)zijn verdwenen in 'mijn' Ronde Hoep. Moeten we het antwoord op zoiets ergs gewoon maar schuldig blijven? Nee toch?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen met je Vroege Vogels account.
  • *