geen news_id ingevoerd

Reacties

alweer iets geleerd vandaag, leuk en dank

Weet men wel, dat hengelsportverenigingen ook heel veel aan natuurbeheer doen, en ook de jeugd veel leren over wat er onder water leeft.

robbert

Wat een mooie serie foto's van de Koolmezen.
Prachtig.

Mooie serie de onbekende vis is een Vorskwab ziet eruit als een grote kikkervis is heel schuw en leeft tussen de rotsen .Laat zich dan ook zelden zien. Zonde dat deze de storm niet heeft overleefd.

gr Ingrit

Ik blijf me verbazen over de mensen die steevast hun ongefundeerde mening boven de bevindingen van deskundige stellen.

Tegen argumenten zoals "de onderzoeken waarin ze zeggen dat roken gezond is"
Ik ken ze niet hoor, deze onderzoeken.
Snap wel dat dit voorbeeld jullie argumenten kracht bijdraagt alleen bestaan dit soort onderzoeken niet.

Aan Ianius;
Als je de moeite had genomen de stukken te lezen had je geweten dat zowel pijn als stres niet verwerkt kan worden door het onderontwikkelde brein van een vis.

Doordat je dan geen enkele reden meer zou hebben om tegen het vissen te zijn accepteren onze "dierenvrienden" de resultaten van het onderzoek natuurlijk niet. Zij en niet de deskundige weten namelijk precies hoe het zit.(En dat zegt veel over hun intelligentie ;-))

Ik krijg steeds meer het idee dat mensen zoals ho9us0, lanius enzovoorts niet per definitie alleen tegen het vissen zijn.
Heb het gevoel dat deze mensen eigenlijk gewoon TEGEN alles zijn waar ze geen begrip voor op kunnen brengen of geen affiniteit mee hebben. Deze mensen hebben problemen met het elkaar in de waarde laten. Ook al zie je er niks in begrip hebben voor het feit dat andere mensen er wel van kunnen genieten is voor deze mensen een onmogelijke opgaaf.

De wereld draait namelijk om hun, en wat zij niet begrijpen moet verboden worden! (En dat zegt wederom veel over hun intelligentie ;-))

Ik zal maar accepteren dat deze mensen helaas ook bestaan en laat ze maar in hun waarde ;-).

Heb besloten niet verder meer te reageren allemaal negatieve energie dus als jullie me missen!!!!

Dan ben ik ............... ;-)

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen met je Vroege Vogels account.
  • *