Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Lijsttrekkers langs Groene Meetlat: 50Plus

  •  
26-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Henk_Krol
Tot aan de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 leggen we wekelijks een lijsttrekkers van de zittende partijen in de kamer langs een Groene Meetlat: hoe willen ze naar een duurzame energievoorziening? Hoe blijft de grutto behouden voor Nederland? Wat zijn de plannen op gebied van natuur? Drie deskundigen kijken ook naar wat er vooral niet in de verkiezingsprogramma's staat. Het zijn hoogleraar natuur- en landschapsbeheer Geert de Snoo, directeur van Milieudefensie Donald Pols en dierenrechtdeskundige Dirk-Jan Verdonk. Zij hebben de verkiezingsprogramma's minutieus doorgelicht en op basis van hun bevindingen legt Vroege Vogels de lijsttrekkers langs de Groene Meetlat.
In deze derde aflevering is dat Henk Krol van 50Plus. Hij neemt ons mee naar het Slachthuisplein in Den Haag, waar nog niet zo lang geleden een operatie heeft plaatsgevonden ter vergroening van het stedelijk gebied. 

Meer over:

verkiezing
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.