Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Studio Bruinvis in de lucht

  •  
28-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bruinvis

© Bruinvis - Foto Studio Bruinvis

Na anderhalf jaar is het eindelijk mogelijk om bruinvissen te horen in de Oosterschelde. Met behulp van hydrofoons aan een boei en een geluidsinstallatie op het havenhoofd van Zierikzee worden passerende bruinvissen hoorbaar gemaakt. Studio Bruinvis is uniek in de wereld.

Na het nemen van een aantal onvoorziene hordes is het eindelijk mogelijk geworden om live naar de bruinvissen van de Oosterschelde te luisteren terwijl je ze ook nog eens kunt zien. Met de volbrenging van de laatste technische aanpassing en reparatie, afgelopen vrijdag 21-10, is deze mondiaal unieke Studio een feit. Nergens anders ter wereld kun je tegelijk luisteren en kijken naar bruinvissen. En dat allemaal op een van de beste bruinviswaarnemingsplekken van Nederland.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.